ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Εκπομπή ΄ερευνα΄ 16.11.11 Λεφτά υπάρχουν: Σε καταθέσεις στην Ελβετία!




Δείτε την παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή ΄ερευνα΄ του Παύλου Τσίμα που προβλήθηκε στις 16.11.2011 και θα καταλάβετε γιατί εδώ και χρόνια ζητάμε την εφαρμογή του πόθεν έσχες σε πολιτικούς και δημόσιους λειτουργούς και την άρση του τραπεζικού τους απορρήτου τόσο για τους ίδιους όσο και για πρόσωπα μέχρι και τρίτου βαθμού συγγενείας.
Απαιτούμε να εφαρμοστεί για πρώτη φορά το πόθεν έσχες σε πολιτικούς και δημοσίους λειτουργούς για όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία από το 1974 μέχρι και σήμερα. Όσα από αυτά δεν δικαιολογούνται από νόμιμα δηλωθέντα εισοδήματα (πράγμα που σημαίνει ότι αποκτήθηκαν παράνομα) θα πρέπει να κατασχεθούν υπέρ της αποπληρωμής του Ελληνικού δημόσιου χρέους. Ένα χρέος που οι ίδιοι δημιούργησαν ασκώντας πολιτικές που τελικά απεδείχθησαν καταστροφικές για την Ελλάδα και τους Έλληνες, πολιτικές ξεπουλήματος της χώρας που υποθήκευσαν το μέλλον των νέων για τα επόμενα 60 χρόνια.

Απαιτούμε να ανακοινωθούν τα ονόματα που περιέχει η περιβόητη «Λίστα Falciani».

Απαιτούμε να ανοίξουν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί εντός και εκτός Ελλάδος καθώς επίσης και όλων των offshore εταιρειών που ανήκουν σε πολιτικούς και δημόσιους λειτουργούς αλλά και σε πρόσωπα μέχρι και τρίτου βαθμού συγγενείας αυτών.

Η όποια προσπάθεια από πλευράς της Ελληνικής κυβέρνησης να φορολογήσει τις παράνομες καταθέσεις τους στις τράπεζες σε φορολογικούς παραδείσους, Ελβετία, Λουξεμβούργο κλπ. ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ τις παράνομες καταθέσεις, πράγμα που σημαίνει το ξέπλυμα μαύρου πολιτικού χρήματος, πράξη παράνομη και αξιόποινη που διώκεται παγκοσμίως.


Οι παράνομες και αδήλωτες καταθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι προϊόν είτε φοροδιαφυγής είτε μαύρου πολιτικού χρήματος. Χρήματα που ανήκουν στην Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό και θα πρέπει να δεσμευτούν για έναν και μόνο σκοπό, την αποπληρωμή του δημόσιου Ελληνικού χρέους.
Τα λεφτά σας ΚΥΡΙΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ είναι κατατεθημένα από τους Έλληνες ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ στις Τράπεζες της Ελβετίας, Λουξεμβούργου και άλλων φορολογικών παραδείσων από όπου μπορείτε να τα διεκδικήσετε.
Οι Έλληνες πολίτες δεν σας χρωστάμε ΤΙΠΟΤΑ.

Με σεβασμό στην νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών.


Εκπομπή ΄ερευνα΄ του Παύλου Τσίμα:
http://www.megatv.com/erevna/article.asp?catid=16615&subid=2&pubid=28169255

Δεν υπάρχουν σχόλια: