ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ

Οι Νέοι λέμε ΟΧΙ στην ψήφιση του νομοσχεδίου για την οικονομική στήριξη της χώρας μας από το Δ.Ν.Τ. και την Ε.Ε.

Ένα νομοσχέδιο που εσπευσμένα προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση και να κάνει νόμο, χωρίς πριν να έχει ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες για τον περιεχόμενό του.

Ένα νομοσχέδιο που περιλαμβάνει μία σειρά μακροχρόνιων δεσμεύσεων της χώρας μας απέναντι στους δανειστές της καθώς και μία δέσμη σκληρών μέτρων που θα επιβληθούν στους Έλληνες πολίτες, μέτρα όπου αφορούν κυρίως στους Νέους.

Λέμε ΟΧΙ σε αυτούς που το μόνο που τους ενδιαφέρει και μας το έχουν αποδείξει στο παρελθόν, είναι το πως θα εξοικονομήσουν χρήματα για να μπορέσουν να κυβερνήσουν τα υπόλοιπα τρία χρόνια την χώρα, αδιαφορώντας για το ποιοί και πότε θα κληθούν να αποπληρώσουν αυτό το υπέρογκο δάνειο υποθηκεύοντας έτσι το μέλλον, όχι μόνο των παιδιών μας αλλά και των εγγονιών μας.

Θεωρούμε κύριους υπεύθυνους για την οικονομική αλλά και πολιτική κατάσταση της χώρας τα δύο μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν τα τελευταία 30 χρόνια και που οδήγησαν την χώρα μας στην σημερινή κατάσταση.

Ζητάμε εδώ και τώρα να αποδοθούν ευθύνες στους πολιτικούς και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη όλοι όσοι συνέβαλλαν στην κατασπατάληση της ανάπτυξης της χώρας μας.

Ζητάμε την άρση της πολιτικής ασυλίας και του τραπεζικού απορρήτου ώστε να κατασχεθεί υπέρ του ελληνικού δημοσίου το μαύρο πολιτικό χρήμα και να δεσμευθούν τα περιουσιακά στοιχεία όλων των πολιτικών που παράνομα απέκτησαν εις βάρος του ελληνικού λαού και που δεν δικαιολογούνται από τους μισθούς και τα νόμιμα και επίσημα εισοδήματα τους.

Επιτέλους κάποιοι πρέπει να πληρώσουν και σίγουρα όχι όλοι εμείς, διότι...

ΔΕΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ !!!
ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΑΜΕ !!!
ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΜΕ !!!
ΔΕΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΜΕ !!!
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ !!!
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ._

ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ


Με αφορμή τα σημερινά γεγονότα, θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια και την θλίψη μας στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας καταδικάζοντας την αποτρόπαια αυτή πράξη.

Τοψόγλου Κυριάκος
Με σεβασμό στην νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών.