ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Είμαστε εδώ αντιστεκόμαστε αντιδρούμε και φωνάζουμε... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!!




Αγαπητοί φίλοι,


Αντιστεκόμαστε και φωνάζουμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ... ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ σε όλους εκείνους που κατέταξαν την χώρα μας στην 1η θέση στο επίπεδο της διαφθοράς ανάμεσα στα παλαιά 15 μέλη της Ε.Ε. ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο στην 57η θέση μεταξύ των 180 κρατών .

Εμείς οι νέοι λέμε ΟΧΙ σε όλους αυτούς που με τις αποφάσεις τους και τις ενέργειές τους, οδήγησαν την χώρα μας με μαθηματική ακρίβεια στο τελευταίο σκαλοπάτι του βάθρου, με αποτέλεσμα να κατέχουμε την τελευταία θέση στα Καλύτερα και την πρώτη θέση στα χειρότερα μέσα στην Ευρώπη.

Εμείς οι νέοι λέμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ... ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ να είμαστε κάθε μέρα υπόλογοι στους εταίρους μας για σωρεία παραλήψεων και παραβιάσεων των κανόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης των λεγόμενων Κοινοτικών Οδηγιών.


Λέμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ... ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ στην επίμονη στάση των κυβερνώντων μας εδώ και χρόνια που αρνούνται κατηγορηματικά να εναρμονίσουν πλήρως την χώρας μας με τις υπόλοιπες χώρες κράτη μέλη της Ε.Ε. και να εφαρμόσουν τις κοινοτικές οδηγίες. Με αποτέλεσμα όχι μόνο να μας στερούν βασικά μας Ευρωπαϊκά δικαιώματα ως Έλληνες Ευρωπαίοι” Πολίτες, αλλά και να μας διασύρουν σαν χώρα κάθε τόσο στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια, καταδικάζοντας μας και επιβάλλοντας μας υπέρογκα χρηματικά πρόστιμα, που στην ουσία τα πληρώνουμε εμείς οι ίδιοι, οι Έλληνες “Ευρωπαίοι” φορολογούμενοι πολίτες.

-> {Το συνολικό ποσό που έχει πληρώσει η χώρα μας τα τελευταία 10 χρόνια εκτιμάται σε 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ, χωρίς να συνυπολογίζονται μικρότερα πρόστιμα ή πρόστιμα που αφορούν υποθέσεις που δεν έχουν ακόμη δει το φως της δημοσιότητας.

(Πληρώνουμε 40.000 ευρώ την ημέρα στην Ε.Ε.)

Πηγή: www.capital.gr - Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2009
Άρθρο του κου Νεκτάριου Β. Νώτη } <-

Εμείς οι νέοι λέμε ΟΧΙ σε όλα αυτά που μας προσβάλουν και μας ντροπιάζουν.
Εμείς οι νέοι λέμε ΟΧΙ σε όλους αυτούς που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.


Ο Πρόεδρος
Τοψόγλου Κυριάκος

Με σεβασμό στην νοημοσύνη του Έλληνα πολίτη.