ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!



O Φασισμός και η Χούντα του ΠΑΣΟΚ για ακόμη μια φορά χτύπησε!!!

Άνδρες των ΜΑΤ χτύπησαν απλούς πολίτες που έκαναν πορεία, διαμαρτυρόμενοι για τους ΧΥΤΑ στην περιοχή της Κερατέας Αττικής.

Η κυβέρνηση των Φασιστών του ΠΑΣΟΚ που έχει ξεπεράσει κατά πολύ την Χούντα του Γ. Παπαδόπουλου έστειλε πάνω από 50 απλούς πολίτες στο νοσοκομείο και σε γειτονικά κέντρα υγείας προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το ΚΟΜΜΑ ΝΕΩΝ καταδικάζει για ακόμη μία φορά την φασιστοειδή συμπεριφορά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και παντός υπευθύνου, καθώς επίσης και την εντολή που δόθηκε σε ομάδες των ΜΑΤ να ξυλοκοπήσουν μέχρι αναισθησίας αδιακρίτως, απλούς πολίτες κάθε ηλικίας, δημοσιογράφους, μέχρι και τον ίδιο τον Δήμαρχο της Κερατέας.

Κάνουμε έκκληση προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας να δώσει εντολή να σταματήσουν οι όποιες επιθέσεις και η όποια άσκηση βίας από πλευράς των αστυνομικών αρχών προς τους πολίτες που δικαίως διαμαρτύρονται, για όλα αυτά που σκοπίμως ΔΕΝ πράξατε ως οφείλατε εδώ και 30 χρόνια και προσπαθείτε να τα επιβάλετε δια της βίας τα τελευταία 2 χρόνια.

Αν συνεχιστεί αυτή σας η πολιτική προβλέπουμε ότι θα ξεσηκώσει επαναστατικό κίνημα πολιτών κατά των πολιτικών και της πολιτικής ζωής του τόπου, το οποίο θα αναγκάσει εσάς κύριε πρωθυπουργέ και τους συνεργάτες της κυβέρνησης σας να αποχωρήσετε μεσούσης νυκτός.

Πολύ φοβάμαι ότι ίσως για πρώτη φορά θα επαληθεύσετε τον εαυτό σας σε αυτό που είχατε πει εντός της Βουλής των Ελλήνων, ότι “Ο κόσμος θα μας πάρει με τις πέτρες”.

Για το ΚΟΜΜΑ ΝΕΩΝ
Με σεβασμό στη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών,

Τοψόγλου Κυριάκος



Πηγή Video : NewsIt.gr