ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΜΕ 155 ΨΗΦΟΥΣ ΥΠΕΡ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΑΠΟ
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΛΗΨΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ
1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ (ΚΙΝΗΤΑ, ΑΚΙΝΗΤΑ, ΤΙΤΛΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΜΕΤΟΧΕΣ, ΟΜΟΛΟΓΑ, ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ, ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ κά.) ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΗΛΩΘΕΝΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: Εφαρμοστικός νόμος

ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ;


Την ομοιότητα την βλέπουμε είναι εμφανέστατη !!! Η διαφορά μετξύ των δύο ΠΑΠ είναι ότι με τον μεν ένα ΠΑΠ δεξιά δεν είχες το δικαίωμα να μιλήσεις για πολιτική αλλά ζούσες ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ, με τον δέ άλλον ΠΑΠ αριστερά έχεις το δικαίωμα να μιλάς για πολιτική αλλά δεν μπορείς να ζήσεις ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ. Επίσης ο μέν πρώτος σύμφωνα με μαρτυρίες θα πυροβολούσε εν ψυχρώ όποιον καταχραζόταν έστω και μία δραχμή από το δημόσιο χρήμα, ενώ ο δε δεύτερος απάλλαξε όλους εκείνους που κατάστρεψαν οικονομικά την χώρα μας τα τελευταία 30 χρόνια. Κατά τα άλλα και οι δύο κάνανε χρήση ωμής ΒΙΑΣ & ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ προκειμένου να επιβάλουν δια ροπάλου την πολιτική τους.

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ !!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΕΧΘΕΣ 29.06.2011 ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΟΠΛΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ. ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ "ΕΝΘΑΔΕ ΚΕΙΤΑΙ" ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ.





Η ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ; ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!